Nutriční hodnoty (Zapékaná tykev s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 123 kJ / 1 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,94 g |
Tuky | 59,04 g |
– nasycené | 25,20 g |
– nenasycené | 22,42 g |
–– mononenasycené | 18,78 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 160,80 g |
– cukry | 30,10 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tykev | Dýně čerstvá | |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
1 1 klobása | Klobása | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý |