Nutriční hodnoty (Zapékaná tykev s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 123 kJ / 1 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,94 g |
| Tuky | 59,04 g |
| – nasycené | 25,20 g |
| – nenasycené | 22,42 g |
| –– mononenasycené | 18,78 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 562 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 160,80 g |
| – cukry | 30,10 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tykev | Dýně čerstvá | |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý |