Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná tykev s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 123 kJ /
1 463 kcal
Bílkoviny60,66 g
– z toho živočišné bílkoviny41,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,94 g
Tuky59,04 g
– nasycené25,20 g
– nenasycené22,42 g
–– mononenasycené18,78 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 30,44 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 562 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy160,80 g
– cukry30,10 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 tykev Dýně čerstvá
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
1 1 klobása Klobása
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.