Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché koprové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 457 kJ /
1 065 kcal
Bílkoviny18,43 g
– z toho živočišné bílkoviny9,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,65 g
Tuky83,44 g
– nasycené41,88 g
– nenasycené40,31 g
–– mononenasycené34,70 g
–– polynenasycené5,61 g
––– omega 30,16 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,15 g
Sacharidy56,45 g
– cukry5,26 g
––– laktóza2,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 brambor uvařených ve slupce (nebo zbylých od oběda) Brambor zimní 275 g
70-100 g 70-100 g anglické slaniny Anglická slanina 85 g
2 2 šalotky (nebo jarní cibulky) Šalotka čerstvá
mléko (nebao smetana na vaření 12 %) Smetana kravská sladká 12%
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 30 g
1 lžička 1 lžička másla (podle tučnosti slaniny) Máslo kravské 8 g
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.