Nutriční hodnoty (Bůčkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 11 825 kJ / 2 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
| Tuky | 238,32 g |
| – nasycené | 62,06 g |
| – nenasycené | 125,42 g |
| –– mononenasycené | 102,24 g |
| –– polynenasycené | 23,18 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
| – cukry | 14,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g bůčku | Vepřový bok | 800 g |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 3-4 3-4 kozí rohy | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce ajvaru | Ajvar | 15 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sladké papriky (nebo uzené) | Paprika červená sušená | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |