Nutriční hodnoty (Mléčná sekaná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 782 kJ / 2 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,04 g |
| Tuky | 150,26 g |
| – nasycené | 50,07 g |
| – nenasycené | 90,19 g |
| –– mononenasycené | 70,04 g |
| –– polynenasycené | 20,15 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 2,36 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 14,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mletého masa (mix hovězího a vepřového) | Vepřový ořez | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dobrého kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| koření do mletých mas | Provensálské koření | |
| 1 konzerva 1 konzerva kondenzovaného neslazeného mléka (340 g) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu na potření sekané | Kečup sladký | 30 ml |
| olej (nebo sádlo) na potření masa a vymazání pekáčku | Olej řepkový |