Nutriční hodnoty (Co lednice dá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 14 740 kJ / 3 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g |
| Tuky | 214,24 g |
| – nasycené | 96,62 g |
| – nenasycené | 105,94 g |
| –– mononenasycené | 87,04 g |
| –– polynenasycené | 18,90 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 30,65 g |
| Cholesterol | 744 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,03 g |
| Sacharidy | 220,63 g |
| – cukry | 44,03 g |
| ––– laktóza | 27,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 PL 2 PL strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 sklenička 1 sklenička oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 250 ml 250 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 100 g 100 g sýru na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |