Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety s hořčičnou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 877 kJ /
927 kcal
Bílkoviny6,61 g
– z toho živočišné bílkoviny3,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky83,14 g
– nasycené32,66 g
– nenasycené47,03 g
–– mononenasycené35,85 g
–– polynenasycené11,19 g
––– omega 33,46 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy24,08 g
– cukry13,28 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 2 cibule nebo 4 šalotky (na kolečka) Cibule čerstvá 140 g
75 ml 75 ml bílého vína Víno bílé suché 75 ml
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
zelené fazolky Fazolky čerstvé
bramborové noky Noky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.