Nutriční hodnoty (Pomazánka z vajec, cibulky, papriky a uzeného sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 970 kJ / 1 905 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,45 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,45 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 175,80 g | 
| – nasycené | 99,10 g | 
| – nenasycené | 64,00 g | 
| –– mononenasycené | 57,00 g | 
| –– polynenasycené | 7,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,74 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,74 g | 
| Sodík | 1,30 g | 
| Sůl | 3,05 g | 
| Sacharidy | 6,20 g | 
| – cukry | 2,70 g | 
| ––– laktóza | 2,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g | 
| 100 g 100 g strouhaného uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g | 
| 3-4 PL 3-4 PL lučiny, zhotovené doma (nebo měkkého tvarohu) | ||
| špetka špetka sypké červené uzené papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| nadrobno nakrájená jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| dijonská hořčice nebo kremžská hořčice | Hořčice dijonská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |