Nutriční hodnoty (Rozmarýnové hovězí na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 937 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 151,28 g |
– nasycené | 73,84 g |
– nenasycené | 75,64 g |
–– mononenasycené | 64,80 g |
–– polynenasycené | 10,84 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 6,48 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1 kg 1 kg hovězího masa, dle chuti: roštěná, špička, péro... | ||
180 g 180 g uzeného špeku | Špek | 180 g |
2 2 cibule, velké | ||
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
jíška nebo hladká mouka s vodou | Jíška máslová |