Nutriční hodnoty (Smažené bramborové třepanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 54,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,58 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,98 g | 
| Tuky | 14,03 g | 
| – nasycené | 3,28 g | 
| – nenasycené | 6,51 g | 
| –– mononenasycené | 4,82 g | 
| –– polynenasycené | 1,69 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 25,00 g | 
| Cholesterol | 324 mg | 
| Sodík | 4,60 g | 
| Sůl | 11,21 g | 
| Sacharidy | 178,30 g | 
| – cukry | 20,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 60 g 60 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 50 g 50 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g | 
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g | 
| 100 g 100 g uzeného masa (může být i ze žeber, uzených kostí) | Vepřová plec uzená | 100 g | 
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| sádlo na smažení (podle potřeby) | Sádlo vepřové |