Hraška řízky

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Doba přípravy: 15 minut 4 porce Drůbeží maso 13 názorů

Suroviny

4 kuřecí stehenní řízky
4 polévkové lžíce "HRAŠKA"
koření grilovací nebo zlaté kuře
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky ochutíme oblíbeným kořením např. grilovacím, nebo zlatým kuřetem. Necháme odležet asi půl hodiny.

  2. Mezitím si připravíme těstíčko s „HRAŠKY“ dle návodu na obalu na 4 řízky - 4 polévkové lžíce smícháme s vodou do konzistence hořčice a obylíme v ním masíčko.

  3. Na pánvi hodně rozpálíme olej a do něj vkládáme v těstíčku z „ HRAŠKY “.

  4. Smažíme dozlata stejně jako běžné řízky. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Poznámka

Tento recept se dá aplikovat na jakékoliv maso, vepřové, telecí, i obyčejný salám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hraška řízky

  • Bohunka.T Bohunka.T

    Kolikrát jsem si říkala,že si tu hrašku koupím je prý dobrá i na zahuštění (třeba polévek) masíčko vypadá teké lákavě:-p

    Odpovědět

  • Kroupovka Kroupovka(autorka receptu)

    pro scarlet: receptík na salát je moc, moc jednoduchý, je to čínské zelí a rajčátka s bazalkou, a nálev podle chuti - olej, ocet, cukr, sůl:-K

    Odpovědět

  • scarlet scarlet

    nevím, co vypadá chutněji. to maso, nebo ten salátek? nebyl by i na něj receptík? děkuji.:yes::-K

    Odpovědět

  • hafikov hafikov

    Hrašku neznám,ale vypadá to báječně,tak si ji objednám.Proč to nezkusit.:-K

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Přidala jsem obrázek Hrašky Ceria. Na jejich stránkách si můžete přečíst víc, jsou tam i recepty http://www.ceria.cz/

    Odpovědět

  • suzanna suzanna

    Hraška je vynikající, doporučuji vyzkoušet:yes: Nejvíc nám v ní ale chutná cuketa, mňam:-p

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    kroupovko díky za vysvětlení.:yes::-K+1

    Odpovědět

  • Kroupovka Kroupovka(autorka receptu)

    HRAŠKA je hodně laicky řešeno hrachová mouka. Já ji používám na zahuštění polévek, do omáček a na těstíčko na různá obalování. Kupuje se ve zdravé výživě, bio-koutku a podobně, a dělají ji i pikantní - ochucenou. Prodávají ji po 20 dkg a u nás stojí 45 korun. ;-) Na internetu najdete už dost různých odkazů

    Odpovědět

  • srettka srettka

    áha:-) takže to bude takový větrný kabátek pro ty kuřecí kejtičky...to zní dobře;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    cathleen,díky moc podle názvu jsem si myslela,že to bude z hrachu;-)díky:yes::-K

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Hraška je vychucená směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a k obalování. Nahrazuje trojobal. (http://www.bonyplus.cz/koreni/?p=productsList&iCat..., http://www.biorodinka.cz/hraska-jemna-250g-p-292.h...) U receptu by neškodila její fotečka:-p

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    jsem asi divná,ale též nevím co je hraška:-8;-)jinak řízečky vypadají jako malovaný:-K

    Odpovědět

  • srettka srettka

    HRAŠKY??? hmmm, tak to mi nic neříká...:-/

    Odpovědět

Tématické fráze: hraška hraška recepty hraška ke koupi co je hraska hraška.cz co je to hraška hraška na obalování hraška kde koupit hraška recepty 2013 hraška na zahuštění hraška na obalování recepty recepty hraška domácí hraška hraška kde koupím hraška recept recept hraška těstíčko z hrašky hraška,kde koupit hraška na obalování recept www hraška.cz

Zapomněl/a jsem heslo