Nutriční hodnoty (Lehký salát coleslaw bez zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 056 kJ / 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,10 g |
| Tuky | 14,86 g |
| – nasycené | 3,19 g |
| – nenasycené | 11,14 g |
| –– mononenasycené | 8,56 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 684 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 56,39 g |
| – cukry | 33,97 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 2 2 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |