Nutriční hodnoty (Tagliatelle s koprovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 510 kJ / 1 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,22 g |
| Tuky | 70,03 g |
| – nasycené | 9,01 g |
| – nenasycené | 56,76 g |
| –– mononenasycené | 37,38 g |
| –– polynenasycené | 19,39 g |
| ––– omega 3 | 2,55 g |
| Vláknina | 10,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 191,55 g |
| – cukry | 5,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g těstovin (měla jsem chlazené) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 5 5 větších lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sýru GRANA PADANO | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |