Nutriční hodnoty (Ovocný koláč z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 166 kJ / 4 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 189,94 g |
| – nasycené | 50,72 g |
| – nenasycené | 125,04 g |
| –– mononenasycené | 84,92 g |
| –– polynenasycené | 40,12 g |
| ––– omega 3 | 8,45 g |
| Vláknina | 13,35 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 457 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 571,30 g |
| – cukry | 266,30 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cca 180 g cca 180 g cukru krupice, dle sladkosti ovoce | Jahody čerstvé | 180 g |
| 320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
| prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 600 g 600 g sezónního nebo kompotovaného ovoce | ||
| cca 250 g cca 250 g drobenky | Drobenka | 250 g |