Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 166 kJ /
4 342 kcal
Bílkoviny80,12 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky189,94 g
– nasycené50,72 g
– nenasycené125,04 g
–– mononenasycené84,92 g
–– polynenasycené40,12 g
––– omega 38,45 g
Vláknina13,35 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 457 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy571,30 g
– cukry266,30 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cca 180 g 180 g cukru krupice, dle sladkosti ovoce Cukr bílý 180 g
320 g 320 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 320 g
prášek do pečiva (necelý) Kypřící prášek
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
cca 600 g 600 g sezónního nebo kompotovaného ovoce
cca 250 g 250 g drobenky Drobenka 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.