Nutriční hodnoty (Ovocný koláč z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 166 kJ / 4 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 189,94 g |
– nasycené | 50,72 g |
– nenasycené | 125,04 g |
–– mononenasycené | 84,92 g |
–– polynenasycené | 40,12 g |
––– omega 3 | 8,45 g |
Vláknina | 13,35 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 457 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 571,30 g |
– cukry | 266,30 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cca 180 g 180 g cukru krupice, dle sladkosti ovoce | Cukr bílý | 180 g |
320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
cca 600 g 600 g sezónního nebo kompotovaného ovoce | ||
cca 250 g 250 g drobenky | Drobenka | 250 g |