Nutriční hodnoty (Kapustové špízy s romadúrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 006 kJ / 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 42,47 g |
| – nasycené | 20,66 g |
| – nenasycené | 21,26 g |
| –– mononenasycené | 18,03 g |
| –– polynenasycené | 3,23 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 819 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 15,35 g |
| – cukry | 6,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g plátkové slaniny | Špek | 50 g |
| 2 balíčky 2 balíčky česnekového romadúru | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 jehly na špíz |