Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové špízy s romadúrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 006 kJ /
479 kcal
Bílkoviny6,13 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky42,47 g
– nasycené20,66 g
– nenasycené21,26 g
–– mononenasycené18,03 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,05 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 819 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy15,35 g
– cukry6,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 100 g
50 g 50 g plátkové slaniny Špek 50 g
2 balíčky 2 balíčky česnekového romadúru Romadur 40 % t. v s.
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
3 3 jehly na špíz

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.