Nutriční hodnoty (Kapustové špízy s romadúrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 006 kJ / 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 42,47 g |
– nasycené | 20,66 g |
– nenasycené | 21,26 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 3,23 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 15,35 g |
– cukry | 6,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 100 g |
50 g 50 g plátkové slaniny | Špek | 50 g |
2 balíčky 2 balíčky česnekového romadúru | Romadur 40 % t. v s. | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 jehly na špíz |