Nutriční hodnoty (Brynzové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 403 kJ / 1 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,58 g |
| Tuky | 45,15 g |
| – nasycené | 24,70 g |
| – nenasycené | 17,99 g |
| –– mononenasycené | 13,43 g |
| –– polynenasycené | 4,55 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 44,64 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 147,10 g |
| – cukry | 121,30 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 velkých paprik (kdo má rád, může z dát z tohoto množství 1-2 ks ostré papriky) | Paprika červená čerstvá | 1500 g |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g brynzy (příp. měkký natírací sýr) | Brynza | 150 g |