Nutriční hodnoty (Bramborovo-tykvový koláč s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 244 kJ / 3 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,99 g |
| Tuky | 176,56 g |
| – nasycené | 88,09 g |
| – nenasycené | 81,83 g |
| –– mononenasycené | 68,40 g |
| –– polynenasycené | 13,42 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 41,90 g |
| Cholesterol | 441 mg |
| Sodík | 3,88 g |
| Sůl | 9,71 g |
| Sacharidy | 290,55 g |
| – cukry | 33,60 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 400 g 400 g tykve | Dýně čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |