Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-tykvový koláč s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 244 kJ /
3 165 kcal
Bílkoviny86,92 g
– z toho živočišné bílkoviny44,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,99 g
Tuky176,56 g
– nasycené88,09 g
– nenasycené81,83 g
–– mononenasycené68,40 g
–– polynenasycené13,42 g
––– omega 31,02 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,71 g
Sacharidy290,55 g
– cukry33,60 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 400 g
400 g 400 g tykve Dýně čerstvá 400 g
100 g 100 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
150 g 150 g brynzy Brynza 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.