Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 979 kJ / 712 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,78 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g | 
| Tuky | 27,57 g | 
| – nasycené | 9,04 g | 
| – nenasycené | 11,98 g | 
| –– mononenasycené | 8,38 g | 
| –– polynenasycené | 3,60 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 10,20 g | 
| Cholesterol | 2,49 g | 
| Sodík | 374 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 22,30 g | 
| – cukry | 5,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 500 g 500 g kuřecích Jater | Játra kuřecí | 500 g | 
| 100 g 100 g hub | Hřib čerstvý | 100 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 
 
	