Nutriční hodnoty (Křenová omáčka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 530 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 21,86 g |
– nasycené | 11,58 g |
– nenasycené | 8,46 g |
–– mononenasycené | 5,57 g |
–– polynenasycené | 2,89 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 91,56 g |
– cukry | 87,58 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 l 1 l vývaru (nejlépe kuřecího) | Vývar hovězí | 1000 ml |
5 kusů 5 kusů toustového chleba | Toast pšeničný bílý | |
čerstvý křen | Křen čerstvý | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru | Cukr bílý | 87.5 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská |