Nutriční hodnoty (Povidla z moruší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 404 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 453,15 g |
– cukry | 371,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zralých moruší | Moruše černé čerstvé | 2000 g |
100-120 g 100-120 g cukru | Cukr bílý | 110 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |