Nutriční hodnoty (Povidla z moruší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 404 kJ / 2 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,60 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 453,15 g |
| – cukry | 371,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg zralých moruší | Moruše černé čerstvé | 2000 g |
| 100-120 g 100-120 g cukru | Cukr bílý | 110 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |