Nutriční hodnoty (Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 51,69 g |
| – nasycené | 16,66 g |
| – nenasycené | 27,36 g |
| –– mononenasycené | 19,63 g |
| –– polynenasycené | 7,73 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 587 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,17 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 2,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
| ¾ h rnku rnku vody | Voda | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 40 g 40 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
| 150 g 150 g sardinek (se šťávou) | Sardinky v oleji | 150 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |