Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s cuketou a kysaným zelím na curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 035 kJ / 1 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 101,57 g |
| – nasycené | 52,91 g |
| – nenasycené | 44,29 g |
| –– mononenasycené | 35,45 g |
| –– polynenasycené | 8,84 g |
| ––– omega 3 | 3,35 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 25,80 g |
| – cukry | 19,70 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
| 400 400 g kysaného zelí (1 ks sáček 500 g - bez nálevu) | Zelí bílé kvašené | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku, | ||
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| curry koření | Pepř černý | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| čerstvé bylinky (tymián, libeček, bazalka) | Petržel nať čerstvá |