Nutriční hodnoty (Zelný salát s křenovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 032 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,97 g |
Tuky | 18,06 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 14,46 g |
–– mononenasycené | 9,71 g |
–– polynenasycené | 4,76 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 21,35 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 51,31 g |
– cukry | 33,09 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 10 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 22.5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |