Nutriční hodnoty (Zelný salát s křenovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 032 kJ / 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,97 g |
| Tuky | 18,06 g |
| – nasycené | 2,42 g |
| – nenasycené | 14,46 g |
| –– mononenasycené | 9,71 g |
| –– polynenasycené | 4,76 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 21,35 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 382 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 51,31 g |
| – cukry | 33,09 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 10 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 22.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |