Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s křenovým jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 032 kJ /
486 kcal
Bílkoviny19,97 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,97 g
Tuky18,06 g
– nasycené2,42 g
– nenasycené14,46 g
–– mononenasycené9,71 g
–– polynenasycené4,76 g
––– omega 31,10 g
Vláknina21,35 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 382 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy51,31 g
– cukry33,09 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžičky 2 lžičky kremžské hořčice Hořčice kremžská 10 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr (podle chuti) Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.