Nutriční hodnoty (Brokolicovo-batátová polévka s krupicí - pro nejmenší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 372 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,33 g |
Tuky | 2,88 g |
– nasycené | 0,41 g |
– nenasycené | 2,37 g |
–– mononenasycené | 1,81 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,01 g |
– cukry | 2,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/3 1/3 brokolice | Brokolice čerstvá | 166.6666716337204 g |
cca 3 cm 3 cm velkého batátu nebo 1 malý | Batáty neloupané | |
cca 1/2 cm cca 1/2 cm pórku | Pórek čerstvý | |
1/2 KL 1/2 KL olivového oleje | Olej olivový | 2.5 ml |
1,5-2 KL 1,5-2 KL rýžové krupice | Mouka rýžová hladká | |
sůl | Sůl mořská |