Nutriční hodnoty (Špendlíkový koláč s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 712 kJ / 3 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,70 g |
Tuky | 138,84 g |
– nasycené | 51,19 g |
– nenasycené | 80,48 g |
–– mononenasycené | 39,19 g |
–– polynenasycené | 41,29 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 330,64 g |
– cukry | 176,14 g |
––– laktóza | 9,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 lžic 5 lžic slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 55 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
100 g 100 g hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
2/3 sáčku 2/3 sáčku kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
60 g 60 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
1/3 sáčku 1/3 sáčku kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 miska 1 miska žlutých špendlíků (mirabelek) | Švestky čerstvé |