Nutriční hodnoty (Vločkovo-jablková kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 633 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 5,69 g |
– nasycené | 3,36 g |
– nenasycené | 1,81 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 67,20 g |
– cukry | 65,20 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
hrst hrst ovesných vloček | Vločky ovesné | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
½ l žičky žičky perníkového koření | Perníkové koření | |
javorový sirup nebo máslo | Sirup javorový | |
skořice | Skořice ceylonská |