Nutriční hodnoty (Americký jablečný pie (rychlý, jednoduchý a bez vajec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 784 kJ / 2 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,30 g |
| Tuky | 114,43 g |
| – nasycené | 28,59 g |
| – nenasycené | 82,47 g |
| –– mononenasycené | 54,49 g |
| –– polynenasycené | 27,98 g |
| ––– omega 3 | 2,09 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 339,00 g |
| – cukry | 124,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 180 g 180 g másla, Hery nebo Stelly | Margarín | 180 g |
| 80 ml 80 ml studené vody | Voda | 80 ml |
| 50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
| 600-800 g 600-800 g jablek (je úplně jedno jakých) | Jablko čerstvé | 700 g |
| 1 1 polévková lžíce skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr dle kyselosti jablek (když mám sladké, dávám 50 g, když mám kyselé, 100-200 g) | Jablko čerstvé |