Nutriční hodnoty (Lečo z Bezděkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 240 kJ / 1 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 93,36 g |
| – nasycené | 32,37 g |
| – nenasycené | 47,05 g |
| –– mononenasycené | 23,70 g |
| –– polynenasycené | 23,35 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 1,76 g |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 7,26 g |
| Sacharidy | 64,70 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g gothaje | Měkký salám | 300 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |