Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 596 kJ /
1 815 kcal
Bílkoviny140,36 g
– z toho živočišné bílkoviny139,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky129,90 g
– nasycené51,65 g
– nenasycené62,42 g
–– mononenasycené53,71 g
–– polynenasycené8,71 g
––– omega 30,49 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 4,62 g
Sůl10,90 g
Sacharidy20,43 g
– cukry13,79 g
––– laktóza13,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
300 g 300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g strouhaného sýra 45% Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička indického karí (nebo špetka muškátu) Kari 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 zrnka 2 zrnka nového koření Nové koření
6 zrnek 6 zrnek pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.