Nutriční hodnoty (Kachní prsa se švestkovo-jablkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 828 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,59 g |
| Tuky | 0,85 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,42 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,65 g |
| – cukry | 38,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 4-5 4-5 větších čerstých švestek | Švestky čerstvé | 90 g |
| 100-150 ml 100-150 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 125 ml |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| lžíce lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | |
| lžíce lžíce bílého octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |