Nutriční hodnoty (Těstoviny s dušenou cuketou a ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 451 kJ / 2 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,82 g |
Tuky | 41,21 g |
– nasycené | 6,31 g |
– nenasycené | 28,86 g |
–– mononenasycené | 4,93 g |
–– polynenasycené | 23,94 g |
––– omega 3 | 4,18 g |
Vláknina | 39,23 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 381,00 g |
– cukry | 50,99 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g větších těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
400 g 400 g ačokči | Ačokča čerstvá | 400 g |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
50 g 50 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |