Nutriční hodnoty (Plzeňské (francouzské) brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 628 kJ / 3 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 201,72 g |
– nasycené | 91,66 g |
– nenasycené | 95,96 g |
–– mononenasycené | 67,03 g |
–– polynenasycené | 28,93 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,71 g |
Sodík | 6,81 g |
Sůl | 16,30 g |
Sacharidy | 200,15 g |
– cukry | 39,45 g |
––– laktóza | 25,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
150 g 150 g dietního salámu | Měkký salám | 150 g |
150 g 150 g salámu Gothaj | Měkký salám | 150 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 šálek 1 šálek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 3 vejce na zalití | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
olej (nebo sádlo) na vymazání | Olej řepkový |