Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plzeňské (francouzské) brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 628 kJ /
3 257 kcal
Bílkoviny148,38 g
– z toho živočišné bílkoviny127,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,98 g
Tuky201,72 g
– nasycené91,66 g
– nenasycené95,96 g
–– mononenasycené67,03 g
–– polynenasycené28,93 g
––– omega 30,50 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,71 g
Sodík 6,81 g
Sůl16,30 g
Sacharidy200,15 g
– cukry39,45 g
––– laktóza25,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
150 g 150 g dietního salámu Měkký salám 150 g
150 g 150 g salámu Gothaj Měkký salám 150 g
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 šálek 1 šálek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 vejce na zalití Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
200 g 200 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín
olej (nebo sádlo) na vymazání Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.