Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Langoše II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 398 kJ /
4 397 kcal
Bílkoviny160,96 g
– z toho živočišné bílkoviny39,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,30 g
Tuky69,79 g
– nasycené30,10 g
– nenasycené29,44 g
–– mononenasycené17,03 g
–– polynenasycené12,41 g
––– omega 31,35 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 635 mg
Sodík 497 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy764,63 g
– cukry82,39 g
––– laktóza31,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
450 ml 450 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 450 ml
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 kostka 1 kostka droždí - nadrobit (nemíchat s mlékem) Droždí pekařské lisované 42 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 - 1,5 1 - 1,5 lžičky soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.