Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna pečená na celeru a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
| Tuky | 35,37 g |
| – nasycené | 5,55 g |
| – nenasycené | 29,07 g |
| –– mononenasycené | 23,73 g |
| –– polynenasycené | 5,34 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 36,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 97,87 g |
| – cukry | 87,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| cca 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |