Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna pečená na celeru a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 35,37 g |
– nasycené | 5,55 g |
– nenasycené | 29,07 g |
–– mononenasycené | 23,73 g |
–– polynenasycené | 5,34 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 97,87 g |
– cukry | 87,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
cca 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |