Nutriční hodnoty (Řepo-jablečný fresh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 138 830 kJ / 33 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 271,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 271,48 g |
| Tuky | 230,02 g |
| – nasycené | 75,04 g |
| – nenasycené | 101,92 g |
| –– mononenasycené | 9,01 g |
| –– polynenasycené | 92,90 g |
| ––– omega 3 | 17,60 g |
| Vláknina | 1 728,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 6 642,12 g |
| – cukry | 6 197,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 460 g 460 g červené řepy (1 ks) | Červená řepa čerstvá | 460 g |
| 440 440 g jablek (2 ks ) | Jablko čerstvé | 66000 g |
| 150 g 150 g mrkve (3 ks) | Mrkev čerstvá | 150 g |