Nutriční hodnoty (Dortový korpus vanilkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
| Tuky | 79,41 g |
| – nasycené | 13,98 g |
| – nenasycené | 49,99 g |
| –– mononenasycené | 36,18 g |
| –– polynenasycené | 13,81 g |
| ––– omega 3 | 2,81 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 259,47 g |
| – cukry | 130,47 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec (po cca 50 g) | Vejce slepičí | 420 g |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
| 30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 3 g 3 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| vanilka dle chuti (vanilková pasta, mletá vanilka, vanilkový extrakt atd) | Aroma vanilkové |