Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč křehký bez drobenky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 442 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny49,13 g
– z toho živočišné bílkoviny29,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,30 g
Tuky40,81 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené15,53 g
–– mononenasycené12,95 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,15 g
Vláknina19,36 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy174,55 g
– cukry70,53 g
––– laktóza10,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
2 hrnky 2 hrnky nakrájené rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 5 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
250 ml 250 ml hustého jogurtu (zakysané smetany, tvarohu) Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.