Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč křehký bez drobenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 442 kJ / 1 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
| Tuky | 40,81 g |
| – nasycené | 20,04 g |
| – nenasycené | 15,53 g |
| –– mononenasycené | 12,95 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 19,36 g |
| Cholesterol | 594 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 174,55 g |
| – cukry | 70,53 g |
| ––– laktóza | 10,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
| 2 hrnky 2 hrnky nakrájené rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
| 250 ml 250 ml hustého jogurtu (zakysané smetany, tvarohu) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín |