Nutriční hodnoty (Punčové řezy s jahodovým džemem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 14 796 kJ / 3 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,60 g |
| Tuky | 133,08 g |
| – nasycené | 45,63 g |
| – nenasycené | 64,75 g |
| –– mononenasycené | 49,49 g |
| –– polynenasycené | 15,26 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 485,40 g |
| – cukry | 409,00 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 4 PL 4 PL hladké mouky speciál | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 1 Kl 1 Kl prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| na špici nože sody bicarbony | Jedlá soda | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 4 PL 4 PL hladké mouky speciál | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| na špici nože sody bicarbony | Jedlá soda | |
| 200 ml 200 ml jahodového sirupu | Sirup jahodový | 200 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 KL 1 KL punčového aroma | Aroma citrónové | |
| 200 g 200 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| na špici nože gelovou barvu | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| kapka kapka punčového aroma | Aroma citrónové | |
| 250 ml 250 ml jahodového džemu | Marmeláda jahodová |