Nutriční hodnoty (Těsto téměř na cokoliv ze tří surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 278 kJ / 2 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 152,50 g |
| – nasycené | 38,00 g |
| – nenasycené | 111,25 g |
| –– mononenasycené | 75,25 g |
| –– polynenasycené | 36,00 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 182,50 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g změklé Hery | Margarín | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu v alobalu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| povidla | Povidla | |
| tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| mák | Mák modrý | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý | |
| niva | Niva 50% t. v s. | |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| Olešnický tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| žloutek na potření | Vaječný žloutek | |
| trocha trocha mléka na potření | Mléko kravské polotučné 1,5% | |