Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílé fazole v omáčce s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 527 kJ /
1 082 kcal
Bílkoviny56,05 g
– z toho živočišné bílkoviny4,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,78 g
Tuky27,47 g
– nasycené16,76 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené7,88 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,20 g
Vláknina43,25 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy132,18 g
– cukry16,98 g
––– laktóza5,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g suchých bílých fazolí Fazole bílé 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 50 g
vývar z fazolí Fazole bílé
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.