Nutriční hodnoty (Bílé fazole v omáčce s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 527 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,78 g |
Tuky | 27,47 g |
– nasycené | 16,76 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 7,88 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 43,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 132,18 g |
– cukry | 16,98 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g suchých bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
vývar z fazolí | Fazole bílé | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
bílý pepř | Pepř bílý |