Nutriční hodnoty (Hovězí pokušení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 141 kJ / 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,37 g |
Tuky | 33,67 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 29,35 g |
–– mononenasycené | 20,46 g |
–– polynenasycené | 8,89 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 15,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 39,33 g |
– cukry | 22,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 ČL 1 ČL provensálských bylinek | Provensálské koření | |
1 ČL 1 ČL směsi bylin a koření (hotová směs koření) | Pepř černý | |
2 ČL 2 ČL sušeného česneku | Česnek sušený | 20 g |
2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
0,5 dl 0,5 dl vody | Voda | 50 ml |
4-6 ks 4-6 ks hovězích plátků (zadní bez kosti) | Hovězí kýta | |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 menší cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |