Nutriční hodnoty (Krémové rizoto se žampiony a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 17 766 kJ / 4 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,03 g |
Tuky | 260,17 g |
– nasycené | 131,46 g |
– nenasycené | 105,97 g |
–– mononenasycené | 90,68 g |
–– polynenasycené | 15,29 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 32,80 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 5,45 g |
Sůl | 13,52 g |
Sacharidy | 356,90 g |
– cukry | 29,60 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
400 g 400 g rýže (4 sáčky) | Rýže bílá | 400 g |
180 g 180 g parmezánu | Parmezán | 180 g |
200 g 200 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst petrželky (nať) | Petržel nať čerstvá | |
čtvrt kostky kostky másla (60-70 g) | Máslo kravské |