Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové rizoto se žampiony a parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie17 766 kJ /
4 246 kcal
Bílkoviny104,03 g
– z toho živočišné bílkoviny61,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,03 g
Tuky260,17 g
– nasycené131,46 g
– nenasycené105,97 g
–– mononenasycené90,68 g
–– polynenasycené15,29 g
––– omega 30,78 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 5,45 g
Sůl13,52 g
Sacharidy356,90 g
– cukry29,60 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
500 g 500 g žampionů Žampion čerstvý 500 g
400 g 400 g rýže (4 sáčky) Rýže bílá 400 g
180 g 180 g parmezánu Parmezán 180 g
200 g 200 g anglické slaniny vcelku Anglická slanina 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hrst hrst petrželky (nať) Petržel nať čerstvá
čtvrt kostky kostky másla (60-70 g) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.