Nutriční hodnoty (Dušičky - rohlíkové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 15 416 kJ / 3 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,40 g |
| Tuky | 88,57 g |
| – nasycené | 46,19 g |
| – nenasycené | 36,25 g |
| –– mononenasycené | 26,29 g |
| –– polynenasycené | 9,96 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 41,40 g |
| Cholesterol | 712 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 610,41 g |
| – cukry | 268,41 g |
| ––– laktóza | 12,81 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 400 g 400 g švestkových povidel | Povidla | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mandlí, nejlépe nasekaných | ||
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |