Nutriční hodnoty (Zapékaná červená řepa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 859 kJ / 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,81 g |
| Tuky | 17,33 g |
| – nasycené | 9,83 g |
| – nenasycené | 6,33 g |
| –– mononenasycené | 5,24 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 31,39 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 130,75 g |
| – cukry | 37,72 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 350 g 350 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 350 g |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |