Nutriční hodnoty (Pikantní Gothaj salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 302 kJ / 550 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 46,80 g |
| – nasycené | 21,18 g |
| – nenasycené | 25,62 g |
| –– mononenasycené | 7,08 g |
| –– polynenasycené | 18,54 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,36 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,54 g |
| Sacharidy | 4,44 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krájeného kvalitního Gothaje (měla jsem 70% masa) | Měkký salám | 300 g |
| červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 4-5 lžic 4-5 lžic drobných nakládaných cibulek | Cibule sterilovaná | |
| chilli paprička podle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 9 g |
| pár kapek kapek worcester omáčky | Worcestrová omáčka | |
| nálev z okurek | Nálev z okurek | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| vinný ocet podle chuti | Ocet vinný bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zelená cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |