Nutriční hodnoty (Vepřové na václavkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 62,29 g |
– nasycené | 27,13 g |
– nenasycené | 30,56 g |
–– mononenasycené | 25,16 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 18,22 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g vepřového masa - kotlety, kýta, plec, krkovice... | Vepřová kýta | 500 g |
200 g 200 g václavek pokrájených, spařených a scezených | Václavka čerstvá | 200 g |
50 g 50 g uzeného špeku nebo slaniny | Špek | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
snítka snítka tymiánu, rozmarýnu či majoránky | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř celý | Pepř černý | |
cca 500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
jíška | Jíška máslová |