Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na václavkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 703 kJ /
1 124 kcal
Bílkoviny117,50 g
– z toho živočišné bílkoviny110,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,42 g
Tuky62,29 g
– nasycené27,13 g
– nenasycené30,56 g
–– mononenasycené25,16 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 30,27 g
Vláknina14,16 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy18,22 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g vepřového masa - kotlety, kýta, plec, krkovice... Vepřová kýta 500 g
200 g 200 g václavek pokrájených, spařených a scezených Václavka čerstvá 200 g
50 g 50 g uzeného špeku nebo slaniny Špek 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
snítka snítka tymiánu, rozmarýnu či majoránky Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř celý Pepř černý
cca 500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.