Nutriční hodnoty (Čokoládové řezy s tvaroho-mascarpone krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 21 877 kJ / 5 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 335,96 g |
| – nasycené | 193,01 g |
| – nenasycené | 123,95 g |
| –– mononenasycené | 103,43 g |
| –– polynenasycené | 20,52 g |
| ––– omega 3 | 2,39 g |
| Vláknina | 25,08 g |
| Cholesterol | 1,58 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 404,33 g |
| – cukry | 352,33 g |
| ––– laktóza | 53,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 3 PL 3 PL mouky hladké speciál | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 3 PL 3 PL kakaa holandského | Kakao prášek | 45 g |
| 500 g 500 g hrudkovitého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 200 200 čokolády bílé | Čokoláda mléčná 25% | |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťavy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 6 PL 6 PL švestkových povidel na potírání korpusů | Povidla | 138 g |
| 300 ml 300 ml šlehačky 33% | Šlehačka 35% | 300 ml |
| 100 g 100 g čokolády bílé | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
| 100 g 100 g čokolády mléčné | Čokoláda mléčná 35% | 100 g |