Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí na špeku s dušeným česnekovým pleckem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 892 kJ /
2 125 kcal
Bílkoviny227,91 g
– z toho živočišné bílkoviny200,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,16 g
Tuky85,70 g
– nasycené31,27 g
– nenasycené42,87 g
–– mononenasycené36,44 g
–– polynenasycené6,44 g
––– omega 30,25 g
Vláknina52,00 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,80 g
Sacharidy94,65 g
– cukry43,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kedlubny (oloupané) Kedluben čerstvý 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g uzeného špeku (nebo slaniny) Špek 50 g
1-1,5 1-1,5 rovné lžíce hladké mouky (nebo jíška) Mouka pšeničná hladká
drcený kmín (dle chuti) Kmín mletý
sůl Sůl mořská
cukr krupice Cukr bílý
ocet Ocet lihový
1 kg 1 kg plece (nebo vepřová kýta, krkovice, karé) Vepřová plec 1000 g
1,5-2 paličky 1,5-2 paličky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
pepř mletý Pepř černý mletý
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
jíška (nebo Solamyl) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.