Vypečené ondráše

sona.si Kuchařka: sona.si

Bramborová jídla 8 názorů

Suroviny

1 kg brambor
10 stroužků česneku
vajíčko
mléko
dětská krupička
2 lžičky soli
čerstvě mletý pepř
hrst sušené majoránky
pečené maso - např. zbytek od oběda
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zbylé upečené maso nakrájíme na tenké plátky.

  2. Oloupané brambory na jemno nastrouháme, vymačkáme a slijeme z nich vodu, přidáme vajíčko a trochu mléka, opatrně zahustíme krupičkou, ochutíme prolisovaným česnekem, solí, pepřem a majoránkou.

  3. V rozpáleném oleji tvoříme lžící z těsta placičky, na vrchní syrovou stranu položíme plátek masa a zakryjeme trochou těsta. Osmažíme dozlatova z obou stran.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vypečené ondráše

Tématické fráze: recept na ondráše ondrase ondráše recept recepty na ondrase příprava ondráše těsto na ondraše jak udelat ondrase recepty ondrase recept ondráše kuřecí ondráše ondrase z kuřecího masa vepřové ondráše recepty naondrase bramboráky ondráše ondrase kureci bramborové ondráše ondráše recepty řízky ondrase bramborové těsto na ondráše ondráše z masa