Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
| Tuky | 16,97 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 7,96 g |
| –– mononenasycené | 6,20 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 601 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 35,10 g |
| – cukry | 2,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 plátek 1 plátek anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 150 g 150 g kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| máslo | Máslo kravské | |
| křen strouhaný | Křen čerstvý | |
| sýr strouhaný | Sýr kravský tvrdý 30% |