Nutriční hodnoty (Koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 907 kJ / 4 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 225,20 g |
– nasycené | 31,12 g |
– nenasycené | 182,32 g |
–– mononenasycené | 51,28 g |
–– polynenasycené | 131,04 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 47,60 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 629,00 g |
– cukry | 330,00 g |
––– laktóza | 14,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 ml 200 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 200 ml |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
třtinový cukr | Cukr třtinový |